Noticias

L’Ajuntament de Barcelona portarà a Aprovació Provisional el projecte d’Espai Barça

El proper dia 27 d’abril, es farà l’aprovació provisional de la Modificació del Pla General Metropolità en l’àmbit de Les Corts - FC Barcelona. La comissió de govern informarà avui favorablement sobre el projecte d’Espai Barça després d’unes modificacions un cop finalitzat el període d’al·legacions.

Aquest nou acord entre l’Ajuntament de Barcelona i el FC Barcelona permetrà l’inici de les obres corresponents a la remodelació del Camp Nou, l’enderroc del Mini Estadi i la construcció del Nou Palau Blaugrana, així com la reurbanització de tots els carrers adjacents a aquestes activitats esportives, que permetran permeabilitzar l’entorn, connectar el nou espai amb el barri adaptant-se a un model de mobilitat sostenible i segura.

INTRA ha participat, entre d’altres empreses i entitats, en l’avaluació de la mobilitat generada i els seus efectes en l’entorn per les noves activitats previstes i la corresponent redistribució de peces urbanístiques. Per altra banda també s’ha col·laborat en el disseny i la reurbanització dels vials de l’entorn per poder integrar els diferents modes de transport.

La coordinació i el treball entre les diferents parts implicades (Ajuntament de Barcelona, Autoritat del Transport Metropolità, FC Barcelona i empreses associades i entitats veïnals, entre d’altres) ha estat clau per aconseguir aquest acord que permetrà tirar endavant el projecte.

crossmenuchevron-down