Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar
Consultores de movilidad

Noticias

 • 16/04/2018
  El projecte InDeV a l'edició d'abirl de Government Europa

  Aquest abril la revista Government Europa (núm. 25) ha publicat un reportatge sobre el projecte InDeV en el que INTRA participa. El coordinador d’aquest projecte europeu, Aliaksei Laureshyn, comenta diferents aspectes del projecte i la manera en que està ajudant a comprendre millor l’accidentalitat dels usuaris vulnerables.


  Leer más
 • 12/04/2018
  L’Ajuntament de Barcelona portarà a Aprovació Provisional el projecte d’Espai Barça
  El proper dia 27 d’abril, es farà l’aprovació provisional de la Modificació del Pla General Metropolità en l’àmbit de Les Corts - FC Barcelona. La comissió de govern informarà avui favorablement sobre el projecte d’Espai Barça després d’unes modificacions un cop finalitzat el període d’al·legacions.


  Leer más
 • 20/03/2018
  Jornada de l'ATM sobre els plans de desplaçament d'empresa
  El passat 19 de març de 2018 va tenir lloc la Jornada ATM "El Pla de Desplaçaments d'Empresa - PDE, l'eina bàsica de la gestió de la mobilitat en l'entorn laboral". Els PDE són instruments clau per a gestionar la mobilitat produïda per l'activitat d'una empresa, reduir els impactes negatius i millorar la seguretat viària in itinere i in labore. A la jornada s’ha exposat el cas del Pla de Desplaçaments d'Empresa de Roche (Sant Cugat del Vallès) per part del seu site manager. El PDE de Roche ha estat elaborat per INTRA.
  Leer más