Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar
Consultores de movilidad

Noticias

 • 05/05/2015
  INTRA participa a la 11 Jornada Catalana de la Mobilitat
  La Jornada AMTU arriba aquest 2015 a la seva onzena edició. Després d’una dècada acumulant experiència, l’entitat es proposa nous reptes i objectius entre els quals destaca el de consolidar-la com a Jornada Catalana de la Mobilitat. Així ho fem constar a la nova imatge que identificarà la jornada a partir d’aquest any i que recull la voluntat que ha mogut l’AMTU des del primer dia: convertir-la en cita anual de referència pels actors en matèria de mobilitat de Catalunya.
  Leer más
 • 03/05/2015
  Apujar el límit de velocitat fins als 130 quilòmetres per hora suposarà unes quantes morts més
  President de l'Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit. Enginyer de camins, s'autodefineix com a enginyer de trànsit i mobilitat. No condueix, "tot i que durant un temps anava en moto, però ho vaig deixar", explica. Prefereix el transport públic. "Es tracta d'adaptar l'agenda si vas en tren o en autobús necessites un marge de mitja hora per arribar, és només qüestió d'organitzar-se i d'acostumar-se", assenyala.
  Leer más
 • 15/04/2015
  Entrevista completa a Ole Thorson, de l’Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit
  El president de l'Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit, Ole Thorson, ha apuntat als conductors de cotxes com a culpables en un 60% dels accidents de trànsit que es produeixen a la ciutat i aposta per no criminalitzar els motoristes perquè la seva conducció és "més vulnerable". Segons Thorson, s'haurien de canviar les bases de la mobilitat perquè "tot està pensat per als cotxes".
  Leer más