Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Notícies

 • 12/04/2018
  L’Ajuntament de Barcelona portarà a Aprovació Provisional el projecte d’Espai Barça

  El proper dia 27 d’abril, es farà l’aprovació provisional de la Modificació del Pla General Metropolità en l’àmbit de Les Corts - FC Barcelona. La comissió de govern informarà avui favorablement sobre el projecte d’Espai Barça després d’unes modificacions un cop finalitzat el període d’al·legacions.


  Llegir més
 • 20/03/2018
  Jornada de l'ATM sobre els plans de desplaçament d'empresa
  El passat 19 de març de 2018 va tenir lloc la Jornada ATM "El Pla de Desplaçaments d'Empresa - PDE, l'eina bàsica de la gestió de la mobilitat en l'entorn laboral". Els PDE són instruments clau per a gestionar la mobilitat produïda per l'activitat d'una empresa, reduir els impactes negatius i millorar la seguretat viària in itinere i in labore. A la jornada s’ha exposat el cas del Pla de Desplaçaments d'Empresa de Roche (Sant Cugat del Vallès) per part del seu site manager. El PDE de Roche ha estat elaborat per INTRA.
  Llegir més
 • 27/10/2017
  1er Foro Latinoamericano de Peatones
  Ole Thorson serà un dels encarregats d'obrir el 1er Foro Latinoamericano de Peatones que es celebrarà els díes 27 i 28 d'octubre a Medellín (Colombia) amb la ponància "La imagen del peatón en el diseño urbano".
  Llegir més